INVERTER Dysheme-Tavani DC CFT53IUINVR32 / OU531INVR32

INVERTER Dysheme-Tavani DC CFT53IUINVR32 / OU531INVR32

Ftohës R32
Klasa energjetike A++/A+
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CFT53IUINVR32 / OU531INVR32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 5
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 4
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/orë 17000
kW/h 5
FARM E PERFORMANCËS Btu/orë 5,459 – 18,766
kW/h 1.60 – 5.50
NGROHJE PERFORMANCA Btu/orë 18000
kW/h 5.5
FARM E PERFORMANCËS Btu/orë 5,118 – 20,472
kW/h 1.50 – 6.00
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6.1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 230/1/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 284
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 1394
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1.6
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)     m3/h 850/800/700/600
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje)    dB(A) 57
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)    dB(A) 44/42/39/36
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 65
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 50
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 870*665*235
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1033*770*300
PESHË NETO/Bruto kg 26/31
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 818*596*302
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 948*645*420
PESHË NETO/Bruto kg 39/42
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12.7 (1/2”)
Gjatësia maksimale m 35
Diferenca maksimale e lartësisë m 20
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativë Ftohja -20 ~ 48
Ngrohje -20 ~ 24
FTOHËS R32
WI-FI  OPTIONAL
FILTRAT Para-filtër që lahet
Back to top of page