INVERTER Dyshemeje/Tavanor DC CFT125IUINVR32 / OU1253INVR32

INVERTER Dyshemeje/Tavanor DC CFT125IUINVR32 / OU1253INVR32

Ftohës R32
Klasa energjetike A++/A
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CFT125IUINVR32 / OU1253INVR32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 12,1
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 10
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 41200
kW/h 12,1
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 12.283 – 43.674
kW/h 3,60 – 12,80
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 46000
kW/h 13,5
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 12.283 – 49.474
kW/h 3,60 – 14,50
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3,8
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 400/3/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 694
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 3684
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 3,4
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)     m3/h 1800/1700/1540/1400
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje)    dB(A) 61
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)    dB(A) 49/47/44/42
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 71
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 55
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1570*665*235
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1729*770*300
PESHË NETO/Bruto kg 40/47
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 940*820*460
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1073*868*563
PESHË NETO/Bruto kg 95/107
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 75
Diferenca maksimale e lartësisë m 30
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativë Ftohja -20 ~ 48
Ngrohje -20 ~ 24
FTOHËS R32
WI-FI  OPTIONAL
FILTRAT Para-filtër që lahet
Back to top of page