INVERTER Dysheme Tavanor DC CFT140IUINVR32 / OU1403INVR32

INVERTER Dysheme Tavanor DC CFT140IUINVR32 / OU1403INVR32

Ftohës R32
Klasa energjetike A++/A+
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CFT140IUINVR32 / OU1403INVR32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 13,4
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 11,2
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 45694
kW/h 13,4
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 20.472 – 48.450
kW/h 6,00 – 14,20
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 52855
kW/h 15,5
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 13.306 – 54.592
kW/h 3,90 – 16,00
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 400/3/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 769
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 3920
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 4,2
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)     m3/h 2100/2000/1800/1480
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje)    dB(A) 65
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)    dB(A) 52/50/48/44
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 72
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 56
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1570*665*235
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1729*770*300
PESHË NETO/Bruto kg 42/49
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 940*820*460
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1073*868*563
PESHË NETO/Bruto kg 99/111
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 75
Diferenca maksimale e lartësisë m 30
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativë Ftohja -20 ~ 48
Ngrohje -20 ~ 24
FTOHËS R32
WI-FI  OPTIONAL
FILTRAT Para-filtër që lahet
Back to top of page