INVERTER Dysheme/Tavani DC CFT170IUINVR32 / OU1703INVR32

INVERTER Dysheme/Tavani DC CFT170IUINVR32 / OU1703INVR32

Ftohës R32
Klasa energjetike A++/A+
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CFT170IUINVR32 / OU1703INVR32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 16
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 12,3
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 54560
kW/h 16
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 23.202 – 57.322
kW/h 6,80 – 16,80
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 57970
kW/h 17
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 15.345 – 59.710
kW/h 4,50 – 17,50
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 400/3/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 918
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 4305
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 4,8
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)     m3/h 2300/2200/1870/1590
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje)    dB(A) 68
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)    dB(A) 54/53/49/45
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 72
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 57
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1570*665*235
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1729*770*300
PESHË NETO/Bruto kg 42/49
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 900*1345*340
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1033*1395*443
PESHË NETO/Bruto kg 112/122
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 75
Diferenca maksimale e lartësisë m 30
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja -20 ~ 48
Ngrohje -20 ~ 24
FTOHËS R32
WI-FI  OPTIONAL
FILTRAT Para-filtër që lahet
Back to top of page