NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E28INV-4

NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E28INV-4

NJËSIA E JASHTME MULTI
MUL-E28INV-4

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E28INV-4
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 10.5
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 10.5
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 33.400
kW/h 9,79
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 10.200 – 34.100
kW/h 2,99 – 10,0
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 37.500
kW/h 11.0
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 15.300 – 40.900
kW/h 4.48 – 11.99
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 5.5
Klasa e Energjisë së Ftohjes A
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3.8
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
FTOHJE KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 686
NGROHJE KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 3.684
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 60
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.015×1.103×440
PESHA NETO kg 94
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 3×6,35 (1/4”) dhe 1×9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 2×9,53 (3/8”) & 1×12,70 (1/2”) dhe 1×15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 12+12+12+12
Diferenca maksimale e lartësisë m 5+5+5+5
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja  -15 ~ 43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R410A
Back to top of page