Inverter Kanalor ME PRESION TË MESËM STATIK MUL-E18DTA

Inverter Kanalor ME PRESION TË MESËM STATIK MUL-E18DTA

(Multi njësi e brendshme)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E18DTA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 17.000
kW/h 5.5
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 18.800
kW/h 5.50
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 33/40
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 43/50
Furnizimi me ajër m³/h 700
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 900x200x615
PESHA NETO kg 27
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12.7 (1/2”)
Back to top of page