Inverter Kanalor ME PRESION TË MESËM STATIK MUL-E09DTA

Inverter Kanalor ME PRESION TË MESËM STATIK MUL-E09DTA

(Multi njësi e brendshme)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E09DTA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 9.000
kW/h 2.5
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 9.600
kW/h 2.80
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 31/37
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 41/47
Furnizimi me ajër m³/h 450
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700x200x615
PESHA NETO kg 22
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Back to top of page