NJËSIA E JASHTME MULTI MFM14INV

NJËSIA E JASHTME MULTI MFM14INV

NJËSIA E JASHTME MULTI
MFM14INV

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MFM14INV
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 4.1
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 3.8
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 13.989
kW/h 4.10
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 7.000 ~ 15.000
kW/h 2,05 ~ 4,39
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 15.013
kW/h 4.40
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 8.500 – 18.500
kW/h 2,49 – 5,42
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6.1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4.0
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220-240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 235
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 1.330
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 62
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 55
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 899x596x378
PESHA NETO kg 43/46
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 2×6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 2 x 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 10+10
Diferenca maksimale e lartësisë m 5+5
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja  -15 ~ 43
Ngrohje – 20 ~ 24
FTOHËS R410A
Back to top of page