Inverter Kanalor PRESION TË MESËM STATIK MUL-E21DTA

Inverter Kanalor PRESION TË MESËM STATIK MUL-E21DTA

Njësitë e brendshme Multi Free

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E21DTA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 20.500
kW/h 6.0
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 22.500
kW/h 6.60
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 34/42
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 44/52
Furnizimi me ajër m³/h 1000
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.100x200x615
PESHA NETO kg 31
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15.88 (5/8”)
Back to top of page