Inverter Kanalor ME PRESION TË MESËM STATIK MUL-E24DTA

Inverter Kanalor ME PRESION TË MESËM STATIK MUL-E24DTA

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E24DTA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 24.000
kW/h 7.10
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 27.000
kW/h 8.0
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 34./42
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 44/52
Furnizimi me ajër m³/h 1000
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.100x200x615
PESHA NETO kg 31
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15.88 (5/8”)
Back to top of page