Inverter MURI MUL-E07WA

Inverter MURI MUL-E07WA

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E07WA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 7.200
kW/h 2.10
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 9.000
kW/h 2.60
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 24/40
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 39/55
Furnizimi me ajër m³/h 550
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 770x283x201
PESHA NETO kg 8
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Back to top of page