KONSOLË SË DYSHEMEJE MUL-E12CON

KONSOLË SË DYSHEMEJE MUL-E12CON

Njësitë e brendshme Multi Free

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E12CON
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 12.000
kW/h 3.5
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 13.000
kW/h 3.80
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 27/42
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 47/55
Furnizimi me ajër m³/h 550
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700x600x215
PESHA NETO kg 15
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Back to top of page