Inverter MURI MUL-E12WA

Inverter MURI MUL-E12WA

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E12WA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 12.000
kW/h 3.50
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 13.000
kW/h 3.80
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 25/42
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 40/57
Furnizimi me ajër m³/h 680
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 770x283x201
PESHA NETO kg 9
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Back to top of page