Inverter MURI MUL-E18WA

Inverter MURI MUL-E18WA

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E18WA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 18.000
kW/h 5.30
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 19.800
kW/h 5.80
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
PRESIONI I TINGUT (Lo/Hi) dB(A) 32/45
FUQIA E TINGUT (Lo/Përshëndetje) dB(A) 47/60
Furnizimi me ajër m³/h 800
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 865x305x215
PESHA NETO kg 12
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12.7 (1/2”)
Back to top of page