Njesi KASETË KOMPAKTE 4 DREJTIME MUL-E18FWCA / SL

Njesi KASETË KOMPAKTE 4 DREJTIME MUL-E18FWCA / SL

(Multi njësi e brendshme)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E18FWCA/SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 15.400
kW/h 4.5
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 17.000
kW/h 5.0
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Lo/Hi) dB(A) 52/56
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Lo/Hi) dB(A) 42/46
AJER MJAFT m³/h 600
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 570x230x570
PESHA NETO kg 18
Dimensionet e panelit (W*H*D) mm 650x50x650
Paneli i peshës neto kg 2.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12.7 (3/8”)
Back to top of page