Njesi KASETË KOMPAKTE 4 DREJTIME MUL-E24FWCA/SL

Njesi KASETË KOMPAKTE 4 DREJTIME MUL-E24FWCA/SL

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E24FWCA/SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 24.400
kW/h 7.10
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 27.000
kW/h 8.0
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Lo/Hi) dB(A) 45/49
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Lo/Hi) dB(A) 42/46
AJER MJAFT m³/h 1.180
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 840x240x840
PESHA NETO kg 28
Dimensionet e panelit (W*H*D) mm 950x60x950
Paneli i peshës neto kg 6.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15.88 (5/8”)
Back to top of page